Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

31 maj

2012-05-31 04:27 #0 av: EvaG

God morgon. Nu är det sista dagen i maj för denna gång. Ska krypa ner i sängen nu och sussa gott. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-05-31 06:47 #1 av: MrsCecilia

Sovit som en kratta, vaknade 01.30 och kunde inte somna om. Ska släpa mig till jobbet nu..

Ha en bra torsdag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-05-31 10:00 #2 av: Gittan

Har inte heller sovit så bra i natt. Det känders som klockan ringde precis efter det jag somnat.

Ha nu en bra dag allihopa.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-05-31 10:53 #3 av: nakenkatt

Samma här också,huvudet känns som en bly klump idag,Vad är det med oss ??ska strax bege mig till posten för att hämta ut ett paket.på em blir det lite vanligt plock här hemma.igår vart Metallica scannad och fick ta blodprov,allt var bara bra.Det känns skönt att få det ur världen.Här är varmt och skönt.Hoppas ni också har lite sol där ni bor.

Anmäl
2012-05-31 15:27 #4 av: cosmonita

Idag har vi sovit länge både jag och djuren. Milton vågade sova i min säng fast hundarna var där också, så han börjar vänja sig vid dem. I början tyckte han de var monster eller något lika farligt.

Nu är det tvättstugan som gäller och sen tänkte jag koppla av resten av dagen. Ska jobba hela helgen så idag tar jag det mest lugnt.

Anmäl
2012-05-31 15:35 #5 av: nakenkatt

va söt han är lilla milton.

Anmäl
2012-05-31 16:24 #6 av: Leffe

Nu ska jag göra mig i ordning för att ge mig iväg till Hallstavik och kolla Rospiggarna i speedway. Det gäller att ha varmt på sig.

Sköt om er

Anmäl