Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

30 maj

2012-05-30 09:59 #0 av: Gittan

Sol och idag är det varmare än i går. Ska ned till badplatsen och göra i ordning den. Det är min familj som har det uppdraget denna sommar. Kratta och göra fint i sanden.

Ta hand om er.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-05-30 11:31 #1 av: Leffe

Nu har vi riktig sommar. Solen skiner och plötsligt är det bara mulet. Ser ut som det kommer bli regn.

Sköt om er

 

Anmäl
2012-05-30 12:36 #2 av: nakenkatt

God fm.har gjort de vanliga sysslorna,dvs mata kattungar,vuxna katter,koifiskar och tre sköldpaddor.har fått i mig lite frukost själv också.jag ska jobba ikväll,och min man ska åka till kattkliniken för att HCM scanna våran Metallica.jag har lyckats pricka in alla jobbarkvällar när vet har mottagning,så det får bli min man som åker på det.Men han gör det bra.Nästa fredag flyttar den första kattungen,det är den rödmaskade fröken Electra som flyttar ända till helsingborg,och som får en cornishflicka som kompis.idag är det lite mulet men varmt ändå.Sköt om er allihop.

Anmäl
2012-05-30 14:13 #3 av: MrsCecilia

Sommar? Vart då? Här är det iskallt trots sol och isbjörnar överallt!

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-05-30 17:46 #4 av: EvaG

Ska ge mig i väg till arbetet nu. Tror det blir en stillsam natt. Önskar er alla en trevlig kväll.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.