Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

God morgon 20 maj

2012-05-20 08:05 #0 av: lockar

Sitter nu på Ybuss och ska åka hem efter en trevlig helg hos min syster. Katterna har min son fått klarat utan mig.
Här är det grått väder.
Tänk vad fort tiden går. På tisdag ska Hector få sin fösta spruta.
Ha en trevlig dag.h

Anmäl
2012-05-20 08:31 #1 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Just nu ångrar jag min lathet att inte diska direkt när gästerna hade gått igår.Å andra sidan har jag ju något att göra nu.

Efter det blir det nog en tur ut i syrummet och sen en promenad i solen.

Läser att det varit jordbävning i norra Italien och undrar om det är i närheten där dottern är just nu.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-05-20 09:07 #2 av: Mona22

idag blir det flygdag! Ska damma av oldsen och åka dit med , då får man stå vid finbilarna Skrattande

Trött som bara den efter igår på flygfältet och man märker att man druckit lite för lite vatten då man har ont i huvudet.Bara pimpla på så man klarar denna dag med.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Anmäl
2012-05-20 09:35 #3 av: SilverEmma

Godmorgon! Hade en heldag med shopping igår och har sån träningsvärk idag...hur sjutton går det ihop? Idag blir det lugnt och skönt här hemma och jag försöker med hjälp av tankekraft få maken att glömma att jag skulle klippa gräset idag... Skrattande

Anmäl
2012-05-20 09:55 #4 av: Leffe

Idag är jag bara trött, trött och trött. Var på WCF-möte i går och känner att jag inte klarar söndagens fortsättning. Det är nog en biverkning av nya medicinen som jag började med i tisdags. Kommer nog sitta på balkongen och sova i solen.

Sköt om er

Anmäl
2012-05-20 10:20 #5 av: nakenkatt

kom hem igår kväll efter denna campinghelg.idag börjar allvaret igen,med att jobba kväll.Vädret är jättefint här idag,sköldpaddorna är ute och betar,katterna solar på glasverandan och koifiskarna har kommit upp till ytan och njuter av solen.det känns som sommar!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.