Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

Utställning?

2012-05-13 02:48 #0 av: [Lec72]

En liten nervös fråga..hur viktigt är det med pälsen? På en cornish såklart? För tjejen som jag ska ställa ut om tre veckor hon har blivit biten av min nya cornish..ett märke som är ca 2 cm i dm..

Blir hon diskad om jag ställer henne?

 

Anmäl
2012-05-13 17:11 #1 av: Vixxen

Brukar inte vara någon fara. Sköt om såret ordentligt så det hinner börja läka. Domarna brukar ha överseende med sånt.

                                                                                               

Anmäl
2012-05-13 18:53 #2 av: [Lec72]

Ok, det är dock inget sår , bara päls som är borta så hon har en okrullig fläck kan man säga haha

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.