Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

FREDAG!

2012-05-11 08:04 #0 av: MonicaLagerquist

God morgon

Fixar och städar.

Får nattgäster i helgen och ska på kattutatällning så det kräver viss framförhållning angående maten.Kommer att åka med nattgästerna hem från utställningen.

Idag ska vi köra hem Q till hennes husse.Det kommer att bli skönt för nu hoppas jag att alla katter ska kunna gå ihop.Q har ju inte gått att ha ihop med mina fertila honkatter och inte ihop med Måsen eftersom att han är en fertil grabb av annan ras.Vill ju inte ha korthåriga La permer.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-05-11 11:10 #1 av: nakenkatt

god förmiddag!! Regnregn och åter regn vad är detta?trodde det skulle vara vår i maj.Idag är det kumla vårmarknad och massor med marknadsknallar i stan,stackars dom,man har inte så värst mycket lust att gå dit.jag cyklar nog bara förbi när jag ska åka till jobbet.ja nu är det jobbarhelg igen de lediga går så fort.Imorgon efter jag slutat ska vi åka och hämta våra nya familjemedlemmar KOIFISKARNA,ska bli så kul.ha en trevlig fredag alla.

Anmäl
2012-05-11 12:26 #2 av: Leffe

Helt plötsligt försvann solen. Nu är det bara grått på himlen. Fast det är varmt och skönt. Det är en lugn dag och jag kommer titta på hockey på teven.
Sköt om er

Anmäl
2012-05-11 21:29 #3 av: Mona22

Regn nästan hela dagen. Inte kul för mig men hunden gillar det.
Har fått hjälp av en vän med att bada Bella då jag inte är så van med det. Bamse behövde inte badas. Nu hoppas jag hon håller sig fin till söndag.

Imorgon är det jobb, sedan på kvällen, cruising. Blir det dåligt väder går vi på bio som plan B.

Hoppas ni haft en bra dag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.