Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

2 maj onsdag

2012-05-02 08:30 #0 av: MonicaLagerquist

Lite allmänt dagvill.Det känns som om det är måndag idag och inte onsdag.

Soligt väder inbjuder till en dag ute i trädgården.Hann med mycket igår men är långt ifrån klar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-05-02 11:01 #1 av: Leffe

Här är det sol. Lilleman äter fortfarande inte utan hjälp, men nu tar han in större portioner än tidigare innan han säger i från. Igår kväll låg han på sängen flera timmar med de andra katterna. Det negativa då var att han kissade i sängen, men det betyder att vattnet jag ger honom kommer in. Måste tvångsvattna honom också. Jag tycker i det stora hela att det går framåt - om än sakta.

Sköt om er

Anmäl
2012-05-02 11:44 #2 av: Ing-Marie

Underbart väder, men det sägs att det ska ändras till fredag tyvärr.

Anmäl
2012-05-02 18:24 #3 av: MrsCecilia

Har haft skolinspektionen på besök och i morgon bär det av till Riga över dagen. Bråda dagar!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.