Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

1 maj

2012-05-01 07:41 #0 av: MonicaLagerquist

Sköna maj välkommen!
Härligt väder idag.Undras om det är idag som jag ska ta itu med trädgården eller inte.

Eller om vi ska ge oss ut på sjön och segla.Så här tidigt har nog aldrig båten varit seglingsklar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-05-01 09:15 #1 av: nakenkatt

vilken fin dag.Frukost på verandan,kattungarna racar runt och leker.Sköldpaddorna har fått kommit ut och betar förtjust av det spröda gröna gräset.Våran damm är nu helt klar och vattnet porlar där i,jag tycker det är så vackert med vatten.och sju st koi som har åkt flygplan ända från japan går nu i karaktän och väntar på att få flytta in hos oss,vi har hälsat på dem och de var så otroligt vackra.Om två veckor kommer de.Och på torsdag kommer en familj hit som är intresserade av den sista kattungen i kullen.jag har verkligen haft tur även denna gång,det är helt underbara människor mina kissar ska flytta till så småningom.

Anmäl
2012-05-01 11:16 #2 av: Leffe

Idag börjar den svenska speedwaysäsongen på riktigt. Idag börjar seriespelet. Och jag matar och medicinerar katt. Tycker jag får i honom mer och mer mat för varje gång nu.

Vanliga sommartecken här hemma: Barn skriker, stimmar och leker på gården. Mammorna ropar från sina balkonger till barnen. Det börjar komma upp grillos i lägenheten från grillning på gården. Elitserien i speedway börjar.

Med andra ord - sommaren är här

Sköt om er

Anmäl
2012-05-01 12:11 #3 av: nakenkatt

ja nog vet jag att speedwayen börjar ikväll,har en här som hoppas på indianseger tror du det också???

Anmäl
2012-05-01 12:13 #4 av: Leffe

Jag tror Indianerna tar SM-guldet

Anmäl
2012-05-01 14:19 #5 av: Eine

" Första maj, första maj,varje sliten kavaj blir en mantel av strålande ljus."

Arbetarnas stora dag, Jag är lat och demonstrerar inte,men har gjort det i många år tidiigare. Trots min akademiska examen är jag RÖD ,nu och för alltid, och stolt över det.

Ha en härlig dag.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.