Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag 27/4

2012-04-27 07:50 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Solen skiner och det är fredag.Kan det bli bättre.

Idag på eftermiddagen kommer det en katt tittare och ska kika på den sista otingade lillmissen.Vi får väl se hur det känns om Verdelho ska bli Västeråsare eller ej.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-27 08:47 #1 av: Eine

God morgon alla! Känns som en bra dag i dag. De 3 nyblivna kastraterna mår fint,tid för HCMkoll för en vuxen katt inbokad i nästa vecka,och en kull är under tillverkning.Mina nysådda balkonglådor är trampade till jag vet inte vad,tråkigt nog. Hade fullt av 2-3 cm små plantor på G där..Jag får se om de tar sig.

Bjuder på en bild av Iza och Vildhonung(XSH/GRX)mor och dotter.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-04-27 09:49 #2 av: Mona22

Genomförkyld. Började känna mig lite bättre i kroppen men sedan blev man sjuk så man är liggandes igen.

Vill hitta på något men det går ju inte när man får andnöd bara av att ställa sig upp. Usch för förkylning Rynkar på näsan

 

 

Hoppas ni får en bra dag.

Anmäl
2012-04-27 09:52 #3 av: Gittan

En fin dag verkar det bli och då ska man in till jobbet och fixa. Sedan är det helg och man får vara med barnen och sambon hela dagarna - underbart. Ta nu hand om er.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-04-27 10:33 #4 av: Leffe

#2 Andningsproblem får jag bara jag rör på mig, förkyld eller ej. Men jag börjar bli van.

Nu ska jag till veterinären med Lilleman. Han verkar ha fått återfall.

Sköt om er

Anmäl
2012-04-27 10:36 #5 av: MonicaLagerquist

#4 Hoppas att det går bra med Lilleman.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-27 16:37 #7 av: Ulricah

Äntligen hemma hos man och katter igen efter två hela veckor för mig själv i Skara, men nu är det långhelg så jag får njuta av dem ända tills på onsdag.

Pixie fyllde två år i veckan och jag hade med mig ett mjukisdjur stoppat med kattmynta hem till henne, men det la Chili raskt beslag på Obestämd

#1 jättefina katter Glad

#4 hoppas det ordnar sig för Lilleman.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.