Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Cornish/devon rex eller sphynx i omplacering?

2012-04-22 23:45 #0 av: [klisterbomb]

Hej!

Jag heter Ronja, är 19 år och har nu bestämt mig att köpa katt! Har förälskat mig i de två rexraserna och i sphynxar. Det jag ser är dock att katterna är väldigt dyra och i dagsläget kan jag inte köpa en katt för flera tusen på en gång. Därför letar jag efter någon som kanske har lust att sälja sin katt lite billigare, kanske då de inte är utställningsbara, inte går att avla på eller en omplaceringskatt. Hos mig får de bra med sällskap och kommer att vara ensamkatt i hemmet. jag bor i en etta i stockholm, men katten kommer att få vistas ute i sele.

Just nu studerar jag djursjukvård, tar studenten i Juni och har jobb på djurkliniken i farsta centrum efter det. Mina studier har inte bara gett mig kunskap om kattens olika sjukdomar utan även saker som vikten i att katter får rätt aktivering, rätt foder och även vikten utav att t.ex. borsta deras tänder!

Jag har haft det lite krångligt i livet på sistone och känner att jag behöver en katt att komma hem till på dagarna som saknat en och som vill bli ompysslad. Jag har mycket kärlek att ge och tror att jag kommer ha lika mycket nytta utav katten som katten kommer att ha utav mig. Är uppväxt med katter så att ha katt är inget nytt för mig.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av er! Verkar allt bra så är jag villig att ta emot katten på en gång om så önskas.

MVH Ronja

 

Anmäl
2012-04-23 11:28 #1 av: MagicPaws

Hoppas du hittar en perfekt kompis och inneboende till katt snart :)

Anmäl
2012-04-23 13:00 #2 av: [klisterbomb]

#1: vad gullig du är! Tack så jättemycket, sitter och letar som en galning, haha. :)

Anmäl
2012-04-23 13:25 #3 av: Eine

Jag har en kille ,kastrerad ,fyller 1 år i juni. Jag ska ställa ut honom på SNRF i Uppsala nu i maj. Han söker ett nytt hem efter den..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-04-23 17:24 #4 av: KatternasMatte

Du har fått ett meddelande Glad

Anmäl
2012-04-25 21:41 #5 av: dragonstar

Mitt tipps är att kolla om någon antingen kan tänka si att ha dig som fodervärd eller att kolla runt på blocket och rexringen. Det dyker även upp raskatter på katthem med jämmna mellanrum.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-05-30 12:18 #6 av: [klisterbomb]

Hej!

Tack för era svar och jag är så hemskt ledsen för att jag inte har svarat tillbaka.

Jag har hittat en underbar tjej på 4 år som nu bott hos mig i en månad och det funkar jättebra. :)

Men som sagt, jättetack för era svar!

 

MVH Ronja

Anmäl
2012-05-30 12:39 #7 av: [Lec72]

Vilken supersöt tjej !! Grattis !!

Anmäl
2012-05-30 12:57 #8 av: [klisterbomb]

Hon är jättemysig! Tack så mycket :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.