Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Royal canins uppfödarseminarium i jönköping

2012-04-22 11:47 #0 av: nakenkatt

Nästa helg har royal canin seminarium i jönköping för uppfödare.jag ska åka dit och tänkte höra om ngn mer av er tänker komma.Jag tror det blir en trevlig och lärorik Söndag.

Anmäl
2012-04-22 11:51 #1 av: [Timantis]

Japp jag o en vänninna ska dit. Ska bli väldigt intressant.

Anmäl
2012-04-22 11:51 #2 av: [Timantis]

Nu har vi ju inte samma ras men ändå.,

 

Anmäl
2012-04-29 15:00 #3 av: nakenkatt

det vart en lyckad dag i jönköping.Allt var perfekt ordnat,superbra föreläsare och utsökt mat.ja ingen behövde gå hungrig därifrån det var tilltaget i överkant med en underbar frukost.Efter det föreläste en vet om HCM vilket var jättebra.Efter det vart det föreläsning om kattens hud och päls.KL 12 bjöd de in till en härlig lunchbuffe som följdes av en väl tilltagen dessertbuffe.Stinn och mätt i magen var vi sedan tillbaka.det vart ett intressant inslag av en dansk föreläsare som pratade så bra engelska att man förstod allt hon sa.Hon pratade och visade bilder,det handlade om kattens beteende.Som om det inte var nog med godsaker serverades det em fika med kondisbuffe!!!! banta denna dag var det ej tal om.efter fikat pratade agrias representant om statestik mm.Dagen avslutades med stand up komikern thomas Pettersson,folk vek sig dubbla av skratt.Vi fick också med oss jättefina presenter hem.Vilken lyckad dag.

Anmäl
2012-04-29 16:09 #4 av: Leffe

Tydligen en helt lyckad dag och tack för rapporten

Anmäl
2012-04-29 19:53 #5 av: MrsCecilia

Var det några nya rön om HCM? Eller nåt annat om HCM som var intressant?

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-04-29 20:18 #6 av: nakenkatt

nej det var nog ej ngt nytt,men det var mycket bilder de visade hur det ser ut osv som jag faktiskt ej sett tidigare,symtom osv.och sedan sa hon att man ej skulle gripas av panik utan att en hcm katt kan leva länge trots sin diagnos med behandling.det var en jättegullig veterinär tror hon hette mia.Sedan var det mycket tal om priser på scanning hur olika det var på olika ställen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.