Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon söndag 22/4

2012-04-22 06:50 #0 av: MonicaLagerquist

Uppe med tuppen.

Kan inte sova och efter att ha legat i sängen ett par timmar och vridit mig hit och dit så sitter jag vid datorn istället.

Kattungarna tyckte nog att det var lite väl tidigt.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-22 09:34 #1 av: MrsCecilia

I dag har vi städdag med villaföreingen dvs vara ute och kratta, sopa, klippa, elda och så ösregnar det.Obestämd Känns verkligen inte lockande.

 

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-04-22 12:19 #2 av: Leffe

Idag ska jag hjälpa en kamrat med hans dator och samtidigt bli bjuden på middag. Här regnar det, men det bekymrar inte katterna, Alla sover i sängkammaren utom en av skogisarna. Hon ligger på balkongen och sover

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.