Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Cornish Rex hona - omplaceras

2012-04-15 12:57 #0 av: bud2me

Hej! Jag frörsöker omplacera min Cornish Rex hona som jag haft sen hon var liten. Det är en lugn och lite reserverad dam. Har gjort ett försök på att omplacera henne men fick tillbaka henne efter ett dygn då de tyckte hon verkade orolig.

Nu söker vi med ljus och lykta efter rätta hemmet till henne. Där man är införstådd med att det kan ta tid för en katt att känna sig göra sig hemmastadd i ett nytt hem. Vi omplacerar henne på grund av att vi ska bygga nytt hus och kommer göra två flyttar i den processen. Det blir lugnast för henne att finna ett nytt hem.

Vi vill att den som är intresserad kan komma och kika på henne här i Karlskrona, Blekinge där hon bor. Och om man vill ta med henne hem. Vi skickar henne inte.

Hon är född 2003-10-02
Hon ä rLila c Point (lilamaskad). Har stamtavla genom Kust Katten.
Har aldrig fått kattungar och är steriliserad.
Hon är innekatt och bör förbli då hon inte är van att vara ute själv, här har hon haft tillgång till rastgård (som hon utnyttjar ytterst sällan).
Hon är van att få klorna klippta.
Hon har fått alla vaccineringar genom åren och har alltid varit frisk.

Hemma hos oss fungerar hon så att hon mest vill ligga o sova i värmen om dagarna och på kvällen när vi kommer hem kommer hon gärna och är med, speciellt vid tvn. Tror inte hon skulle misstycka om att vara ensamkatt då hon mest vill ta det lugnt om dagarna.

Vänligen kontakta mig via mail anna.issal@hotmail.com om du har tänkt över vad det innebär att ta sig an en katt och att det kan ta tid för henne att bli van i ett nytt hem.

Pris 600kr

Anmäl
2012-04-15 13:16 #1 av: Jess89

Otroligt fin kisse, gillar hennes färger. jag hade gärna tagit emot henne om vi hade bättre ekonomi och sambon inte var allergisk. Vi har en kisse nu, men känns dumt att skaffa en till om man är osäker. Det har fungerat bra, men kanske blir fler i framtiden.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2012-04-15 15:34 #2 av: bud2me

Med följer givetvis transportbur och hennes kattsäng.//Anna

Anmäl
2012-05-14 13:18 #3 av: Caligulass

Hej, jag har skickat dig ett mejl på adressen du har angivit i ditt första inlägg.

Ser fram emot ett snart svar. Skrattande

Anmäl
2012-05-18 08:37 #4 av: bud2me

Hej igen! Nu har lilla Wera fått flytta. Vi har det lite öppet för att som hon kommer att trivas. Ännu allting bra!

Hälsningar Anna

Anmäl
2012-05-18 17:30 #5 av: SilverEmma

Vilken stilig dam! Hoppas allt går bra i nya familjen! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.