Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Annandag påsk

2012-04-09 07:29 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Idag kommer äldste sonen hit och lånar vår bil och sen ska han och ex svärsonen köra lite flyttlådor och små möbler inför ex svärsonens flytt.

Sercials matte och hennes farmor kommer på besök så det ska väl fixas någon form av fika kan jag tänka.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-09 11:45 #1 av: Leffe

Har fått hjälp med att möblera om i sängkammaren så nu blir det lättare för mig att städa där och slippa bli andfådd när jag gör det. Behöver inte flytta på en massa grejer nu vid städning.

Sköt om er

Anmäl
2012-04-09 19:41 #2 av: MrsCecilia

En lugns dag, har sålt modcaten, varit och köpt lite böcker och myst med katterna. I morgon är det jobb och återbesök för Robban till veterinären.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.