Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Påskdagen

2012-04-08 08:15 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Strålande sol. men kyligt.

Idag kommer det en tjej och ska kika på den lille rödmaskade Verdelho så vi håller tummarna för att tycke uppstår och att han framöver blir Örebrobo.

I övrigt så ska jag väl röja lite här hemma och ev sy lite.Min man håller på med ölbryggeri och han har varit och köpt tyg och vill ha sildukar till att sila humle och malt i.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-08 09:17 #1 av: MrsCecilia

Vi njuter av solen och våra nya möbler. I dag är det stallet som gäller.

 

Säljer min modcat, så om nån vill ha så säg till!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-04-08 11:51 #2 av: Leffe

Nyss uppstigen. Pysen ligger kvar under täcket och sover. De andra katterna är nu på balkongen trots kylan.

Trevlig fortsättning på påsken och sköt om er

Anmäl
2012-04-08 13:36 #3 av: lockar

Har varit ute och gått med hundarna. Underbart väder. Soligt, bara lite blåst.

Lilleman, får väl börja kalla honom för Hektor. Så får vi kalla honom något annat om vi bestämmer oss för att behålla honom. Full fart. Ska nu gå ut med min danske kille och se hur han gillar att gå i koppel.

Ha en bra dag.

Anmäl
2012-04-08 14:20 #4 av: MonicaLagerquist

Tog en lång promenad i ett soligt men lite blåsigt väder.

Tjejn som skulle komma och tillta på min maskade lill-katt mailade och avbokade.Man får vara glad när folk ialla fall hör av sig och talar om att de inte tänker komma.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-08 16:06 #5 av: Eine

Glad Påsk alla. Enligt den kristna traditionen är det i dag vi ska önska varandra det. Eftersom jag nu varit på mässa i Katolska Kyrkan i dagarna 3,så är jag påverkad av traditionenGladFörvånad.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-04-08 16:11 #6 av: nakenkatt

#4 ja det får man ju vara glad för.Ej kul att sitta och vänta på folk som sagt de ska komma och ej ens kan höra av sig.ja nu har vi kommit hem från vår snörika påsk i hjo.Borta bra men hemma bäst.God fortsättning på er alla.

Anmäl