Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon Långfredag

2012-04-06 08:31 #0 av: MonicaLagerquist

Vitt vitt vitt.

Inte vill vi ha snö nu.Sol och värme hitåt tack.

Ikväll blir det lammfile och imorgon kommer några av barnen hit på påskbuffé.

Ska väl hinna med lite kattungetittsbesök under helgen också.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-06 10:52 #1 av: Leffe

God förmiddag. Det kommer några vita korn ute just nu, men det ska visst komma mer.

Sköt om er

Anmäl
2012-04-06 11:03 #2 av: lockar

Här kommer det också snö. Snart kommer barnbarnen.Ha en bra dag.

Anmäl
2012-04-06 11:13 #3 av: Eine

Jobbade till 21,00 i går kväll, i dag blir 15-18 och i morgon 21-24.Känns som att jag bara jobbar och hela helgen försvinner.Inte många timmar i stöten men dagarna  är lite låsta.Men strunt samma ,jag ska ändå göra något.Snöslasket ligger kvar ute i form av små pölar,katterna har fyllt på i lådorna och mina bästa glasögon har fått en smäll under natten.Långfredagen ska ju inte vara någon munter dag,så jag tar det med ro.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.