Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Dymelonsdag 4/4

2012-04-04 08:30 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon Dymelonsdag.
Vi får väl se hur tyst det blir hos veterinären idag då fyra katter ska vaccineras.
I övrigt ska det väl handlas lite när vi ändå är inne i stan.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-04-04 10:24 #1 av: Leffe

Jag ska iväg och lämna lite blodprover idag. Äntligen har Lilleman ätit en del mat. Solen skiner, men det är en aning kallt.

Sköt om er

Anmäl
2012-04-04 11:10 #2 av: Eine

Jag ska se om jag kan hitta ett Nordeakontor med arbetande människor i! Annars är det bara automatsvar och självbetjäning...morrSkrikandes

I övrigt verkar det vara en bra dag.ObestämdGlad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-04-04 13:48 #3 av: Gittan

Fick köra barnen till skolan i morse. Det hade blivit någon miss någonstans. Sedan passade jag då på att åka till jobbet och fixade lite. Nu har jag precis kommit hem igen med en massa arbete med mig som ska göras hemifrån.

Jag hoppas att ni tar hand om er.

 

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.