Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Sjukdomar och andra bekymmer

Osams - men hur länge?

2012-04-02 22:23 #0 av: Neffi

Jag har en liten alldeles underbar CRX-fröken som är sex månader fyllda. Sedan har vi en äldre, vanlig huskatt som är fem år. Hon har hittills haft en lite avvaktande attityd mot den lilla, men på sistone har hon blivit alltmer grinig och morrar mest hela tiden. Vi gör allt för att vara bägge till lags, kelar med den äldre damen så att hon inte ska känna sig utanför, men det blir inte bättre. Jag tycker mig märka hur lilla katten nu blir alltmer låg..

Frågan är, finns det en chans att de försonas? Eller ska vi kanske skaffa en liten CRX till, så att vi får två jämbördiga ungkatter och så är de inte så beroende av den äldre? Några goda råd/reflektioner?

Anmäl
2012-04-03 08:57 #1 av: Gittan

Undrar om inte rexen är för livlig för huskatten som haft ett lugnt stillsamt liv. Kanske är lösningen som du säger en rex till. De tyr sig ju till varandra för det mesta har jag fattat det som.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.