Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Om sajten och iFokus

Funktionshinder

2012-03-28 06:06 #0 av: EvaG

Vill du läsa om rörelse- eller funktionshinder så finns det faktiskt sajter här på iFokus om detta. Sajten som tar upp det mesta om rörelse- och funktionshinder är Rörelsehinder iFokus. Det finns en sajt som är specialiserad på hörseln och det är Hörselskadade iFokus. Sedan finns den som har med synen att göra och den heter Synskadade iFokus.

Välkommen in på besök eller ännu bättre bli medlem och delta i debatterna

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-03-28 08:07 #1 av: Gittan

De är intressant läsning på alla tre sidorna.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-03-28 11:43 #2 av: nakenkatt

ok ska kika,kan ju vara intressant med tanke på mitt jobb.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.