Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon Tisdag

2012-03-27 08:34 #0 av: MonicaLagerquist

Sitter och funderar på om jag ska åka med in till stan när bilen ska till verkstan och gå en promenad inne i stan eller om jag ska vara hemma och göra lite nyta istället.

Solen skiner och det finns massor att göra här hemma.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-03-27 08:38 #1 av: MrsCecilia

Tisdag i dag och då är det stallet efter jobbet som gäller. 9 grader ute men inte mycket till sol.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-03-27 09:08 #2 av: Gittan

Solen försöker tala om att även den är vaken, men det tar nog ett tag till innan den vaknat helt. Den behövs för morgonen var ganska kall. Det kände jag när jag vinkade av barnen vid skolskjutsen och gick på en kortare promenad med hunden. Hoppas nu att ni alla får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-03-27 11:10 #3 av: Leffe

Jag väntar med spänd förväntan på kvällens möte mellan Timrå och Djurgården i ishockey.

Sköt om er

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.