Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Omplacering

Elvis letar nytt hem.

2012-03-26 00:33 #0 av: EmyJ

Det är med sorg i hjärtat jag inser att Elvis inte trivs här hemma. Han är världens trevligaste och snällaste katt som mer än gärna myser i soffan med matte och husse. Han föddes december 2009 hemma hos oss då vi var fodervärdar åt hans mamma.

Elvis är en rödmönstrad kille som söker ett hem där han får mycket kärlek och mys men också mycket aktiviteter och bus. Det får gärna finnas barn i familjen men också en kattkompis. Jag ser gärna att du/ni bor i hus alternativt stor lägenhet.

Tror du att du kan vara den rätta för Elvis? Hör av dig!

emely.johansson@hotmail.com

Anmäl
2012-03-26 18:24 #1 av: Karin1985

Jag har skickat ett mail till dig nu. :-)

Anmäl
2012-04-03 01:09 #2 av: EmyJ

Elvis har fortfarande inte hittat rätt hem...

Anmäl
2012-04-03 14:06 #3 av: lejoneva

Har du någon aning om varför han inte trivs längre? Hur visar det sig? Vankar han runt och skriker, kissar på olämpliga ställen eller ...?  Är det problem i kattgruppen? Är han kastrerad?

Anmäl
2012-04-03 14:30 #4 av: EmyJ

Han är kastrerad så han kissar bara på rätt ställen. Han behöver mer utrymme och mer action i vardagen, tex barn som tjoar och leker. Elvis är en svårflörtad kille vad gäller lek från mänskligt håll och han är lite för bekväm för att själv göra sig av med den sin energi, därför behöver han bo i en miljö där det händer mkt på daglig basis.

Anmäl
2012-04-05 17:45 #5 av: eiramis

Jag har mailat dig, hoppas på svar snart.Glad

Anmäl
2012-04-05 22:19 #6 av: EmyJ

Elvis har hittat sitt hem, tråden kan låsas :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.