Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon söndag

2012-03-25 08:48 #0 av: MonicaLagerquist

Nu har väl kommit ihåg att ställa fram klockan.Jag gjorde det redan igår och blev lite sur på mig själv för jag sov lite för länge idag.Men sen kom jag ju på att kroppen väckt mig vid rätt tid men att jag ställt fram klockan en timme igår.

Katterna tjatar om att få gå ut men jag vill vänta lite med att ha dörren öppen så att solen fått värma upp lite ute först.Det blir ju så kallt inne med dörren öppen.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-03-25 12:30 #1 av: Eine

God söndag. Jag har balkongdörren öppen för katterna ska absolut sitta på matthögen där. Undrar vad de gör när jag tar mattorna därifrån och tvättar dem i veckan? Inget underlag? Men jag lägger nog ut ett täcke då..man ska inte vara taskig mot huskatterna då får man kicken.

I dag tänker jag mycket på Robban och försöker skicka hopp och styrka till grabben.Kyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-03-25 13:27 #2 av: Leffe

Idag ska jag iväg och äta våfflor och se SM-final i bandyn.

Sköt om er

Anmäl
2012-03-25 14:24 #3 av: MrsCecilia

Vi har snart tapetserat klart, skönt!

Det är väldigt tyst och tomt i huset utan Robban fast vi har två katter till. Men de är ju liksom normala och gör inte så mkt väsen av sig. Vi saknar honom oerhört och alla är ledsna här hemma.

Tycker det är nog nu med sjukdomar och elände i vår familj.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-03-25 14:44 #4 av: Eine

celan jag hoppas allt vänder till det bättre nu!Kram.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-03-25 16:03 #5 av: Mona22

#3 hoppas allt ordnar sig för robban och att han får komma hem snart.

 

Igår var vi och hämtade våran maine coon Skrattande Hon är så vacker!!

De andra hemma är inte så förtjusta men hon är så lugn och blinkar mot dem så de gör inget och hon får sitta en meter ifrån dem utan problem. tror de kommer bli kompisar fort.

Ska ta någon bild på henne sedan gör jag en egen OT-tråd Flört

 

Hoppas alla får en bra dag med mycket solsken.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.