Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Starzingerbarnen

2012-03-20 14:21 #0 av: Rexjen

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Vi har tre kattungar kvar hemma från näst senaste kullen och tänkte att det kanske är dax för lite bilduppdatering. Kvar är finaste tigern och solkattsfångaren BangBang, som har hittat sitt nya hem och flyttar till helgen. Han är otroligt gosig och vi kommer sakna honom. Men vi vet att han kommer flytta till en toppenhem där han får förgylla sin nya familjs dagar.

Anmäl
2012-03-20 14:25 #1 av: Rexjen

Sen lilla keepern Cosmos (RD Queen Cosmos) en liten klätterapa med ett stort hjärtaKyss Hon kommer göra utställningspremiär i Gislaved i April tillsammans med lillasyrran Espérance och lillebror Jinx (RD JingJing)

Anmäl
2012-03-20 14:29 #2 av: Rexjen

Sen har vi också spinn- och gosmaskinen Espérance kvar hemma. Helt underbar liten tjejja. Vi har inte bestämt oss för om hon ska stanna, flytta till fodervärd eller till ett eget hem. Hon kommer också följa med till Gislaved på utställning. Hon är lite mer varm i kläderna , ställdes ut på fräsets utställning i januari och blev både nominerad och fick en röst i panel.Glad

Anmäl
2012-03-20 16:48 #3 av: Mona22

Espérance hade jag gärna tagit hem till mig om man hade haft möjlighet. Så vackert med vita katter! Kyss

Anmäl
2012-03-28 11:44 #4 av: MagicPaws

Instämmer helt med #3 hon hade säkert stormtrivts här i norrbotten :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.