Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon söndag 18/3

2012-03-18 08:10 #0 av: MonicaLagerquist

Hjälp vårt hus är invaderat av galopperande små krullisar.Tror aldrig jag har haft en kull som det varit sån fart på.Vid fyra veckors ålder åt de mat,gick på lådan hoppade över kattungehagen utan problem.nu klänger de på möblerna hoppar upp och ner från sängen.Använder mammakatts höga toalåda och är mer eller mindre galna.

Fast ibland är de stilla en stund.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-03-18 08:19 #1 av: MrsCecilia

TS: Låter ungefär som här hemma med Robban, han är nog som 10 kattungar ibland Flört

I dag ska vi tapetsera, spännande att se hur det kommer bli. Sista dagen på sjukskrivningen, i morgon är det jobb igen. Har lite jobbångest.

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-03-18 13:29 #2 av: Leffe

Den som busar här hemma är stora klumpiga huskatten Lilleman. Han är yngst och vill ha fart på gamlingar, men får oftast bara en fräsning som svar.

Anmäl
2012-03-18 16:19 #3 av: Mona22

Nu har man äntligen kommit igång. Har varit i horisontellt läge tills nu.

Ser fram emot nästa helg då vi åker och hämtar våran nya kisse. våran fina mco. Kan lova att ni får se bilder på henne sen.

Det har blivit kallt igen, undrar vart våren tog vägen Obestämd

Snart kan man se skattebeskedet. hoppas man slipper betala, är lika nervös varje år.

Hoppas alla får en bra dag.

Anmäl
2012-03-18 16:20 #4 av: nakenkatt

Ts en sån färg på en kattunge vill jag ha,han som ligger först på bilden.vilken goding.Mina mår bra och ökar fint i vikt nu ca140 visade vågen.en tjej är störst den här gången,men det kan ju ändra på sig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.