Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Ett gott skratt förlänger livet

Dagens goda skratt

2012-02-29 17:58 #0 av: MonicaLagerquist

I fjol fick jag en värmepump installerad. Nu fick jag ett samtal från installatören, som sa att de ännu inte hade fått betalt för pumpen. Ok, jag är inte korkad, även om jag är blond, så jag berättade för gubben vad hans snacksaliga säljare sa förra året, nämligen att efter ett år så har pumpen betalt sig själv. Det blev tyst i andra änden.... så jag la på. Han kände sig nog ganska dum.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-03-01 11:50 #1 av: Eine

O den var ovanligt bra!!!Skrattande

 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-03-01 16:39 #2 av: Mona22

Haha, undrar om man ska testa det när man flyttar till hus någongångSkrattande

Anmäl
2012-03-01 18:41 #3 av: Eine

I alla situationer .Muntliga avtal gäller!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-03-02 01:30 #4 av: Gottfridsson

Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.