Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 februari

2012-02-29 10:23 #0 av: Leffe

Det är en unik dag. Tänk denna dag kommer bara vart fjärde år. Men det känns inget speciellt och inte firar man den på något sätt heller. I alla fall inte jag.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-29 10:29 #1 av: MonicaLagerquist

Min syster har en vän som fått två barn.Båda är födda den 29/2.med fyra års mellan rum.

Här hemma hostas det fortfarande-Solen lyser så fint ute man jag törs mig inte ut så länge som jag är så här hostig.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-29 10:39 #2 av: MrsCecilia

Har varit ute på min första långa (nåja) promenad sen operationen! Jättehärligt! Katterna springer in och ut kattluckan och slåss om solglimtarna.

Otroligt vackert väder, man får nästan vårkänslor Skäms

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-29 11:07 #3 av: zoolatri

Idag tränar jag på att ta det lugnt! Nu har jag laddat upp i soffan med två kåserisamlingar av Ursula Wilby och en roman, Niceville, som jag ine har så mycket kvar av. Ikväll är det rallylydnadsträning på schemat:)

Anmäl
2012-02-29 11:11 #4 av: Eine

Idag får singelkvinnor fria till sin drömprins!

Sköt er och sköt om er!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.