Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon 25 Februari!

2012-02-25 07:54 #0 av: MrsCecilia

Så var det lördag igen och i dag far vi iväg till veterinären med Greta. Hon är fortfarande inte bra med läckaget så vi måste kolla vad det är.

Sen blir det melodifestivalen och popcorn.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-25 08:26 #1 av: MonicaLagerquist

God morgon

Efter en svettig och hostig natt är jag uppe en liten stund men jag misstänker att det blir tillbaka till sängen snart.

TS-Lycka till hos veterinären.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-25 11:04 #2 av: Gittan

#0 Hoppas det löser sig.
#1 Krya på dig.

Natten som just varit tittade vi på Melodifestivalen fast det var den irländska. Tvillingbröderna Jedward vann igen precis som förra året. Nu ska vi snart ut på en liten promenad, jag, dottern och hunden. Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-02-25 13:18 #3 av: Leffe

Lördag innebär skidor och hockey hela dagen på teven

Sköt om er

Anmäl
2012-02-25 19:18 #4 av: Eine

Goder afton alla !

TS hoppas det löser sig ,inte roligt för en renlig katta...och inkontinensskydd finns ju inte för dem heller. Nej man ska inte skoja om sånt,dumt av mig.

#1 krya på dig,räcker det inte snart med sjukdomar? Det är snart dags att lägga ut båten ju!

Jag ska fira resten av min dag och titta på Muskler. Det blir Gladiatorerna en stund iaf, de är läckra  på ett sätt även om de är lite för hårdhänta ibland, sedan blir det någon film medan jag dricker upp min cava..och somnar mitt i filmen.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.