Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

22 februari 2012

2012-02-22 08:37 #0 av: Gittan

Snart ska jag till sjukhuset och se hur sambon mår. I går när han körde hemåt i sin bil blev han påkörd bakifrån och bilen blev mer eller mindre skrot.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-02-22 10:17 #1 av: MrsCecilia

Ts: Så otäckt! Hoppas han efter omständigheterna mår bra!

 

Vilodag i dag, i går var Robban så överaktiv så alla hotade med att flytta hemifrån (inkl jag). Han bara busade och stökade. I dag är vi alla trötta och hoppas på en lugn dag.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.