Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

17 februari

2012-02-17 06:42 #0 av: lockar

God morgon. Måste skotta snö igen. Skottade även igår kväll. Hoppas det blir fint väder idag och att alla får en bra dag.

Anmäl
2012-02-17 07:01 #1 av: MrsCecilia

Godmorgon, massor av snö här med och -15 grader.

Ha en bra dag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-17 08:41 #2 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Vi måste in till stan idag men först måste bilen skottas fram.

Ha en bra fredag!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-17 09:08 #3 av: [Lec72]

Godmorgon..här är 2 plus och snön börjar tack och lov försvinna Glad

Idag ska Ikea katalogen gås igenom grundlig..för imorgon ska det shoppas *whippi*

Anmäl
2012-02-17 09:26 #4 av: Avots

Här behöver inte skottas det kom bara någon cenitmeter snö i går kväll. Strålande sol och cirka 5 minus det ser ut att bli ett bra väder för en prommenad.

Håller det i sig kanske katterna kan få gå ut i sin södervända gård framåt eftermiddagen, de har inte varit ute sedan i höstas...

Ha en bra dag!

Anmäl
2012-02-17 10:23 #5 av: Leffe

Snö har det kommit under natten i Solna. Katterna har ätit och för första gången sedan hon föddes för 11 år sedan har Tina ätit burkmat. Det enda hon ätit tidigare har varit torrfoder och köttfärs.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-17 10:50 #6 av: MonicaLagerquist

Härligt väder ute.

Nu är bilen kopplad till elen och framskottad.Så efter att vi mumsat lite gädda till lunch styr vi kosan mot Uppsala och ICA MAXI.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-17 11:21 #7 av: nakenkatt

Här ska jobbas hela helgen lång.ja man ska ju ej klaga,det är ju ett guldjobb jag har.Imorgon ska vi baka bullar,och på söndag blir det tacos.ikväll bara umgås spela kort och ha trevligt med brukarna.Det är ett underbart gäng och man får höra så mycket roligt.Killarna älskar at vinna över mig i poker,då är lyckan gjord,dricka kaffe tillhör också favoritsysselsättningen där borta.Jag lovar att det går åt mängder med kaffe.Ikväll ska jag också klippa klorna på en kisse,en av killarna har en katt som heter oscar,han har köpt den på katthemmet och någon mer älskad katt har jag sällan sett.han är stor och röd och vit.En härlig kastrat på 6kg.kalle som bor granne till den här killen,han har en sköldpadda som heter skalman.Det är bara jag som får sköta om den när kalle reser bort,så det tar jag som ett hedersuppdrag.ja det är härligt att jobba med dessa människor. ha en trevlig helg allesammans och pyssla om de fyrbenta.

Anmäl
2012-02-17 11:38 #8 av: mjau74

Hos oss regner det og blåser. Jeg er glad det går mot vår nå :)

Snart kommer min nye hannkatt til Norge. Han er en nydelig hvit blåøyd sjarmør. Skal presentere han med bilde så snart han er her :)

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Anmäl
2012-02-17 11:49 #9 av: [Lec72]

#8 vad spännande Skrattande

Anmäl
2012-02-17 15:24 #10 av: RacerDonnans

Drar till fjällen.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-02-17 19:24 #11 av: Mona22

varit på arbetsträning, grejat i gamla lägenheten och nu tar man det lugnt. Har fått en sodastream som ser ut som en vattenpost. så cool!! Har provsmakat lite soda med hallonsmak och det smakar som det man köper i affären. GOTT!!

Imorgon ska vi ha inflyttningsfika igen för 3dje gången. Första och andra gången var det "vanliga vänner", nu är det flygarfolk. Blir väl en gång till med släkt med Tungan ute

Sedan om någon mer vill komma på besök så är de ju välkomnaSkrattande

Hoppas alla haft en bra dag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.