Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

15 februari

2012-02-15 08:01 #0 av: Gittan

Vilken morgon. Sonen sjuk. Ingen skolskjuts kom och hämtade dottern. Den klarade tydligen inte vägarna. Bilen översnöad. Köra dottern till skolan. Ingen snöröjning med andra ord var går vägen. Och till sist ganska sent komma till jobbet. Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-02-15 08:42 #1 av: noir

Ja här snöar det för fullt men hörde plogbilen för en timme sen så jag tror att det är rätt okej för mig att ta mig ner på stan iaf. Visserligen kanske det inte är plogat på cykel/gåbanan.
Går nog lite tidigare än tänkt iaf.!

Ha en bra Onsdag! Jag ska spendera min med Arbetsförmedlingen och städa lägenheten.

Anmäl
2012-02-15 08:55 #2 av: MonicaLagerquist

SUCK.Vart tog våren vägen.Nu blir det till att ut och skotta om vi ska få någon post idag.

Det snöar fortfarande men det är väl lika så bäst att börja skotta så får man väl ta en sväng till med spaden senare.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-15 11:00 #3 av: Leffe

Undrar också var våren tog vägen. Men just nu är det ganska fint ändå. Vita fönsterrutor och kritvitt ute.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-15 11:18 #4 av: nakenkatt

Som sagt så får väl jag också gå lite tidigare till jobbet.Ser ej ut att vara ngt cykelväder precis.vi ska ha avskedsfest på jobbet för en kollega som går i pension idag.vi har jobbat ihop i många år i äldreomsorgen och hon är verkligenen en super bra kompis.När jag började på detta jobb hade hon också fått jobb där och det kändes tryggt att känna någon.Så nu är jag äldst där borta bland alla ungdomar.På kattfronten är det bara bra Meliss har en jättemage och hon ska ej föda förrän den 10 mars,så man undrar hur hon ska se ut sista dagarna.Spännande och se hur många hon får denna gång,sist vart det ju fem små krullisar.

Anmäl
2012-02-15 12:40 #5 av: MonicaLagerquist

#4 Det ska bli så spännande att se vad Meliss har i sin tjockmage.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-15 13:40 #6 av: lockar

Ja vart tog våren vägen. Det snöar och blåser, snön yr, inget skönt alls. Vill ha vår.

Anmäl
2012-02-15 13:55 #7 av: Eine

Härligt med varannanveckasvinter! När jag kom från Arlanda i natt var precis allt vitt.På flygfärden till Sverige var det hård motvind.*200 km rätt i näbben* som vår kapten sa.Vi blev försenade över 30 minuter men nu är jag hemma,datorn fungerar(tack min son)och jag dricker mängder av kaffe för att komma på rätt köl.

Sköt om er och ta på snöskorna om ni går utFlört..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-02-16 00:08 #8 av: RacerDonnans

Vad skall man säga. Efter igår kan det bara bli bättre, och även om idag var något bättre så kan nog imorgon bara bli bättre.....

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.