Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 12 februari

2012-02-12 08:15 #0 av: MrsCecilia

Solen skiner och det är -8 grader. Robban myser i min morgonrock och de andra sover inne hos maken.

I dag skrivs jag in på sjukhuset för att opereras, vi hörs om några dagar.

Ha en bra söndag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-12 08:22 #1 av: Gittan

Hoppas allt går bra.

Här hemma är jag den enda som är vaken. Barnen och gubben sover hårt. Nu blir det en kopp kaffe och sedan en kort promenad med hunden. Hoppas nu alla får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-02-12 09:59 #2 av: MonicaLagerquist

TS Lycka till med operationen.

Här skiner solen och jag har röjt av lite eftersom att vi får besök idag.Ska över till grannen och mata katterna en sväng nu och sen är det väl dags att elda lite,

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-12 10:12 #3 av: cherish

TS - Lycka till idag och hoppas inte det är nåt allvarligt!

Jag var uppe först idag och har stökat med kattungarna och försökt vara lite aktiv vid datorn och läsa ikapp osv. Har jobbat så mycket senaste tiden att jag inte orkat titta åt datorn på kvällarna ... Nu har har de flesta i familjen vaknat och det blir en sen frukost.

Ha en bra dag allihop! Här skiner solen och då blir man alltid glad! :)

Anmäl
2012-02-12 10:50 #4 av: Leffe

#0 Lycka till

Jag ska på dubbel födelsedagskalas i kväll. Katterna sover. Några i sängen och några i klätterställningen för där finns en solfläck.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.