Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god kväll den 11 februari

2012-02-11 22:18 #0 av: nakenkatt

hejsan.Har just kommit hem från en helkväll tillsammans med min man.Vi har varit på resturang och ätit plankstek.Sedan var vi på bio och såg en jättebra film.den hette En gång i phuket,med Peter Magnusson i huvudrollen kan verkligen rekommenderas,den var superkul.

Anmäl
2012-02-11 22:58 #1 av: Jess89

Låter som att du har haft en härlig och mysig kväll! Vill också gå och se den filmen var den bra?

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2012-02-12 10:37 #2 av: nakenkatt

ja den var verkligen kanonbra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.