Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Rex söker kompis

2012-02-10 19:58 #0 av: Annhed6

Vi ska åka och titta på en Cornish Rex hane nu på söndag. Som det käns så köper vi honom. Nu letar vi med ljus och lykta efter en kompis till killen. Maila gärna bilder samt berätta om er katt så hör vi av oss.

 

Vi, dvs jag och mina två barn på 8 och 9 år letar efter en trevlig Cornish Rex. Vi är kattvana men inte av denna ras. Barnen är mkt fina med djur, jagar aldrig eller drar och sliter i dom snarare så älskar de att gosa, sova och mysa med dem. Vi bor nu i lägenhet och letar efter passande katter till det. Vi kommer att flytta till ny lägenhet 1/3 och känner att det då passar att da emot våra nya familjemedlemmar i mitten av mars då vi fått iordning hemma så att katterna kan få lugn och ro för att bo in sig i sin nya miljö. Vi kommer att ha in nätad balkong. Katterna vi söker vill vi ska vara kastrater, innekatter, rumsrena samt vaccinerade samt försäkrade. Vi letar vuxna omplacerings katter, inga kattungar. Vi letar 2 katter då vi anser att de behöver en kompis, katterna behöver inte komma från samma hem. Maila gärna bilder samt berätta om Er katt. Mvh Anneli

Vi bor i Eskilstuna så gärna inom Södermanland.

Anmäl
2012-02-11 11:16 #1 av: [Wiveka]

Jag har kattungar just nu (leveransfärdiga i början av maj)

Bor i Mariefred

Anmäl
2012-02-11 11:26 #2 av: nakenkatt

det finns en hane som heter sven som jag vet om för omplacering.

Anmäl
2012-02-11 12:04 #3 av: MonicaLagerquist

Jag har ett förslag men det kan vi ta imorgon när ni kommer.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-11 12:09 #4 av: [Wiveka]

#2 Jag har både PM:at och mailat de som har Sven för en vecka sedan men inte fått något svar. De kanske redan har placerat om honom????

Har en pensionerad arbetskamrat som söker kattFlört

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.