Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 7 februari

2012-02-07 06:22 #0 av: nakenkatt

ja då har det gått en vecka av februari redan,och vintern kom med kyla.Tidig morgon idag,börjar jobbet kl 7,men det var så skönt att sitta framför kakelugnen och virka en stund i min ensamhet,katterna har gått tillbaka till kattrummet och sina sängar efter frukosten,tänk vad skönt det skulle vara att få göra detsamma.Vi har idag 8 grader kallt här i kumla.Ska klä mig för den uppfriskande promenaden,på jobbet väntar den snälla nattpersonalen med nybryggt kaffe.jag önskar er alla en bra dag.

Anmäl
2012-02-07 06:53 #1 av: MyTwiggs

God morgon! Nykastrerad hund har gnällt och tjoat hela natten. Idag bär det av till Göteborg för mig! Jag ska till Josefine som har varit så hygglig och åkt över till Barcelona och hämtat min nya importhona! Flört

Mer om henne kommer inom kort!

 

Ha en fin dag!

Anmäl
2012-02-07 07:54 #2 av: MrsCecilia

God morgon, grusigt i ögonen idag. Vi har fortfarande kattbäddskris hemma och min morgonrock är fortfarande utlånad till Robban.

I kväll är det stallet!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-07 09:09 #3 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Ännu en katungefri natt i  data/kattrummet.

Dag 66 så vilken dag som helst så kommer de väl.

I övrigt blir det väl en dag i väntans tider.

Funderar på att börja med något stort tex vindsröjning för då lär hon väl sätta igång och föda.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-07 11:00 #4 av: mjau74

God dag!

Har ingen planer i dag annet enn å slappe av hjemme med katt og familie. Blir litt strikking på meg også

#3 Lykke til med kullet som kommer :)

Vil ønske dere alle sammen en fin dag! :)

Anmäl
2012-02-07 11:04 #5 av: zoolatri

Här är det skolarbete som gäller hela dagen lång. Katterna och hundarna tycker matte är tråkig;) Men de blir nog en promenad ut på isen sen.

#1 Stackars Midaz;) Seth var lite ynklig första två dagarna, sedan var det full fart igen! Jag är väldigt nyfiken på importen!:D Hon blir väl presenterad här sen?

Anmäl
2012-02-07 11:39 #6 av: Eine

Härlig vinterdag! Måste  ut till tvättstugan(i nästa hus) och tvätta lite,så det får bli min utevistelse idag.Laddar annars inför helgens efterlängtade släktträffKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.