Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 6 Februari!

2012-02-06 07:05 #0 av: MyTwiggs

Idag är det kastreringsdag Flört

Jag har just bara hunnit vakna och ska snart iväg till jobbet, sen ska hunden in på kastrering! Senare blir det lite förberedelser inför morgondagen!

Ny import på ingång! Så spännande! Skrattande

Ha en fin dag!

Anmäl
2012-02-06 07:10 #1 av: MrsCecilia

Här har vi bäddkris, Greta grejade med Robbans bädd så nu duger den inte längre. Han tjoar ylar och är väldigt olycklig. Just nu sover han i min morgonrockObestämd Så jag har fått beställa nya. Igen.

Nu ska jag iväg till jobbet. Han en superbra måndag!

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-06 07:31 #2 av: Leffe

Sessan har upptäckt att innersulorna i kängerna går att ta bort så nu jobbar hon för fullt med kängorna.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-06 08:54 #3 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Lite lagom ont i ryggen och lagom osövd efter en natt ihop med Q i data/kattrummet.Inte en endasta kattunge har tittat ut.Dag 65 idag så det börjar väl närma sig.

Ska hälla i mig en kopp kaffe och sen ut på en hundpromenad.Urban får hålla Q sällskap medans jag rör på mig lite.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-06 09:38 #4 av: noir

#1 tänk vad man gör för sina små!

Hade migrän som kom smygandes på min praktik vid lunch och slutade inte förens jag somnade för natten om kring 22. Idag käns huvudet som en svamp och jag små städar då jag inte trivs i denna röra som är. Tre katter som rör om allt som redan stökar är ju inte heller så kul! :P

Anmäl
2012-02-06 09:55 #5 av: Trollhassel

Jag börjar återfå hoppet efter förra veckans lunginflammation och höga feber. Jag blir hemma några dagar till ändå. Hostan är fruktansvärd och bihålorna tar kol på mig. Dessutom kräks jag av penicillinet.

Nu ska jag försöka få förra veckans inlämningsuppgifter klara. Psykologi.

Anmäl
2012-02-06 10:23 #6 av: nakenkatt

God morgon.Känner mig ej 100 men ska jobba idag tänkte jag.det ser kallt ut därute så det blir väl att klä sig därefter.Lycka till Monica,med q.och krya på er ni som är krassliga.

Anmäl
2012-02-06 10:56 #7 av: Avots

God morgon!

I dagskulle min lilla hund Saga ha fyllt 14 år, hon blev bara 13,5. Vi saknar henne så.

Jag lägger in en bild som visar hur hon helst tillbringade sin födelsedag, nedbäddad med täcket upp till öronen......

För övrigt är det en vanlig dag här kaminen brinner, katterna,            lill-hunden sover och jag sitter vid datorn, alltså en alldeles vanlig dag.

Ha en bra dag!

Anmäl
2012-02-06 11:56 #8 av: Leffe

#7 Vilken fin bild

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.