Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

5 februari

2012-02-05 05:46 #0 av: Leffe

God morgon tidigt på söndagmorgonen. Somnade vid tvåtiden i natten och gästspelar uppe från sängen nu en stund. Vaknade och katterna tittade så konstigt på mig med sömndruckna ögon. De verka fundera på vad husse skulle hitta på så tidigt på morgonen.

Det blir förhoppningsvis snart dags för sängen igen och en tupplur en stund till.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-05 08:34 #1 av: MrsCecilia

Vi har oxå haft morgonmys på morgonen, alla katter vaknade nämligen kl 6. men sen somnade vi om igen och klev upp nu istället.

-20 i dag, urkallt!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-05 10:28 #2 av: FiffiD

Vi tog sovmorgon idag :). Kl 7.30 tyckte kissrna att matte skulle vakna för lite mys, kl 8 blev det frukost.

Efter en stunds race runt i huset brukar det vara sovdags för katterna. Då tänkte vi gå ut och åka skridskor på dammen utanför vår hus. -11 idag, men någon timme går fint :).

Anmäl
2012-02-05 12:29 #3 av: [Wideudde]

Här gick vi upp sent, även katterna låg kvar och snosade.

 

idag är det storstädning som gäller - alltid lika tråkigt att göra men alltid lika skönt när det är över :)

#1 Vi har lika kallt här med! hoppas det ger sig snart så jag kan börja plantera om på balkongen.

Anmäl
2012-02-05 13:14 #4 av: RacerDonnans

Städdag och mys med de fyrbenta framför brasan. 
#2, #3 Här är vi glada att vi nått tillbaka till så pass dräglig tempertur. -17 idag äntligen, även om vi klarat oss lindrigt undan med "bara" -37 som kallaste markering mot -45 hos min vän i Arjeplog. Det som är intressant medd kyla är dock att det kan kännas så olika kallt.

Var igår em i Östersund på Vinterfestivalen så 9åriga tösen skulle hinna med ett sist åk med Zipline. Hade läst på nätet att det var endast ca -19 där, men de varnade för att de -19 kändes ungefär som -30. Vi insåg då vi kom dit att det stämde bra. Jag filmade åket som tog 15-20 sekunder men vid mellantid gjorde det fruktansvärt ont i fingrarna av kylan. I tisdags då hon åkte var det ungefär lika kallt, men kändes inte kallar än det var. Då gick det bra att filma.

Hur kan kyla och värme kännas så olika mot vad det är uppmätt till? Vet att det har med luftfuktighet osv att göra, men knepigt ändå. Så #2 och #3, era -20 känns antagligen kallare än våra så jag förstår om ni håller er inne. Det hade jag gjort igår om jag vetat hur kallt det egentligen var.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-02-05 14:07 #5 av: MonicaLagerquist

Kallt och ruggigt.Sitter och väntar på att Q ska kläcka men det ser inte ut att hända idag.

Har uppdaterat lite hemsidor.Har haft lite dåligt med ork efter min njurbäckensinflamation och inte orkat ta tag i det.Men nu så är det gjort.

Ska väl uppdatera min egen också men det får nog vänta tills Q har fått.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-02-06 12:20 #6 av: [Wideudde]

#4    - 37!?! här sitter jag och gnäller över - 8 ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.