Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Vi söker en kompis.

2012-02-04 13:29 #0 av: Hellabella71

Vi är en familj på fyra, två vuxna och två barn (7 och 9 år) som söker en kompis till vår cornishrexkille på två år. Vi önskar en social, mysig katt som trivs med barn och självklart andra katter. Vår katt är ensamkatt men vi får ibland besök av en kattkompis så vi vet att han funkar jättebra med andra katter. Barnen är goa med vår katt och älskar att mysa och leka med honom och ser fram emot att få en till familjemedlem. Eftersom vi jobbar dagtid så vill vi inte att vår kille ska behöva vara ensam om dagarna utan han behöver sin kompis. Vi vill att det katt vi tar in i vårt hem ska vara runt vår kisses ålder eller yngre. Vi bor i en villa men då vi har vägar runt oss så är vår katt endast innekatt, men han är ute med oss sommartid men då i koppel. Har du en katt som du tror skulle passa oss, skriv gärna och berätta och sänd med några bilder.

med vänlig hälsning

Helena med familj

Anmäl
2012-02-04 15:46 #1 av: Strawberrygirl

Jag har pm'at dig. = )

Anmäl
2012-02-21 08:24 #2 av: AlexandraT

Vi är i en liknande sits med vår lilla kattdam. :)
Lycka till!

Anmäl
2012-02-21 18:05 #3 av: Vixxen

Ett pm väntar på dig!

                                                                                               

Anmäl
2012-04-06 10:19 #4 av: Hellabella71

Hej på er och tack för att ni svarat på mitt inlägg. Vi har nu hittat en go kisse som flyttar in till oss nästa vecka, ser mycket fram emot det.

Helena med familj.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.