Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

4 februari

2012-02-04 08:53 #0 av: Leffe

Det har snöat en del i natt och på morgonen. Jag ska trots det eventuellt ge mig ut i elrullstolen för att handla lite. Ska bli intressant att se hur det går i snön.

Sköt om er

Anmäl
2012-02-04 09:45 #1 av: MrsCecilia

-19 grader här, morgonen har tillbringats med supergos med Robban, urmysigt!

Vi ska snart bege oss i väg för kloklippning för 2 av 3 katter.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-02-04 10:17 #2 av: nakenkatt

Här är det 18 grader kallt och jag är glad jag slipper gå ut idag.Ska skicka gubben till affären och handla lite som vart glömt igår.Ska försöka vila så mycket som möjligt idag så jag orkar jobba i veckan som kommer.Meliss mage har redan börjat växa,jag undrar just vad som finns därinne.Men än får jag vara nyfiken ett bra tag till.Ha en bra helg.

Anmäl
2012-02-04 10:31 #3 av: lockar

Här är det  10 minus nu. Har snöat jättemycket. Måste ner på stan och köpa blå tråd. Ska sy lite till Quan när jag hämtar honom. Sovsäck, överdrag till buren kudde,

Måste snart gå ut och skotta, snön ser ialla fall lätt ut.Men det ligger mycket snö vid dörren.

Anmäl
2012-02-04 11:58 #4 av: RacerDonnans

Vad varmt ni har allihop. Hade varit skönt med det vädret här. Imorse halv sju hde vi -36, men nu hr vi bara -30,5. Vår planer är att om tempen fortsätter åt rätt håll och når -25 eller varmare så skall vi åka in på Vinterfestivalen i Östersund. Vi vr inne förr helgen samt tisdag. Finns mycket vackert att titta på och roliga saker att göra. Idag är det bastutävling i en glsbastu på torget så man kan se hur de har det i värmen. Skönt för deltagarna, men en oerhörd stor temperaturskillnad blir det mellan att gå ut och in.

Filippa skall åka zipline över torget för andra gången (hon älskar det), sen blir dte spel på ljusharpan som spelar olika ljud rytmer och toner beroende på vilka ljusstrålar man bryter. En riktigt kul grej.
Ha en bra dag alla.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-02-04 12:22 #5 av: MyTwiggs

God morgon!

Gick upp vid 7 och gick ut med hunden, sen somnade jag om och vaknade nu. Kattungarna leker med sin favoritleksak och hunden gnager på sitt tuggben, Zoopan och Kisi sitter och tittar ut på solen genom köksfönstret. Jag tror det är ett perfekt tillfälle att uppdatera hemsidan med allt nytt!

Ha en fin dag!

Anmäl
2012-02-04 17:08 #6 av: Mona22

Igår flyttade vi kissarna till nya lägenheten. De bara sprang ur buren och man såg hur lyckliga de blev av deras nya klätterställning. Har satt den så att de kan gå längst upp på bokhyllan och de har massor med utsiktsställen nu.
GLada kissar gör en glad.
NU längtar man efter bebisar som kan springa runt och busa.

Nu är vi påväg till Avesta för att hälsa på em kompis. 17 minus ute och massa snö.
Hoppas alla haft en bra dag.

Anmäl
2012-02-04 18:01 #7 av: Eine

God kväll.Haft en bra eftermiddag trots att jag känner att en förkylning försöker däcka mig.Nu blir det Treo och soffläge.Måtte det finnas något sevärt på TV..Men jag vill inte se hur överviktiga människor sliter för att gå ner i vikt.Inte heller vill jag se hysteriska komedier där alla skriker i munnen på varandra.Och sist men inte minst: Jag vill inte se stereotypa kvinnor med trutande Kalle Ankamun ,plast-tuttar och fula hårförlängningar i blont..Det blir väl Nyheterna kvar då..Obestämd

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-02-04 18:42 #8 av: nakenkatt

#7 du kan titta på melodifestivalen ikväll.

Anmäl
2012-02-05 11:02 #9 av: Eine

#8 det var för dålig musik och fula hårförlängningar (jag är nog allergisk mot dem),jag tog Friskytten en stund i stället.Och lite James Bond.Fungerade bra.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-02-05 11:15 #10 av: nakenkatt

#9 ja du har rätt,det var riktigt riktigt dåligt usch.frågan är om man ska fortsätta titta på eländet.

Anmäl
2012-02-05 11:25 #11 av: Eine

#10 det är slöseri med iaf min tid att ligga bänkad framför dyligt blaha.Kanske att jag ser på när länderna tävlar mot varandra,men det får räcka med det tror jag.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.