Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

sista januari

2012-01-31 10:15 #0 av: nakenkatt

God morgon på er!! ja då var det slut på denna månad.jag tycker Januari gick fort i år.men så var vi ju utomlands en vecka,så för mig har det ju varit sommar en vecka denna januari.Sitter och väntar på min minsta dotter.Hon ville ta en fm fika på sveas konditori här i stan.Blir inte så ofta vi ses då vi jobbar emot varandra för det mesta.det ligger ett lager med vit fin snö i trådgården och våran nyanlagda damm liknar en skridskobana.Svårt att föreställa sig att där ska vara fullt med liv i sommar.Ser mycker fram emot koi fiskarnas ankomst från japan.Katterna myser framför kakelugnen till och men sphynxarna är stilla för en gång skull.Hoppas ni får en bra dag denna sista dagen på månaden.

Anmäl
2012-01-31 10:56 #1 av: Eine

God morgon.Ännu en helt underbar dag!Solen börjar visa sig mellan höghusen och kaffet är gott...Positiva nyheter i mailboxen och det känns allmänt bra.

Sköt om er!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-01-31 15:34 #2 av: MrsCecilia

Har varit på inskrivning på sjukhuset i dag, tog hela förmiddagen. Ska opereras om ca 14 dagar..

Känner mig dock lite snuvig och hängig, kanske jag ska strunta i ridningen i dag?

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.