Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon 25 januari

2012-01-25 08:26 #0 av: MrsCecilia

Känner mig trött och seg efter ridningen i går. Det var ett hårt pass och jag känner mig alldeles slut i kroppen.

Stiina började jama och tjoa redan kl 05.00. Hade ställt lite tvättkorgar utanför men hon är rena houdini och bröt sig fram och krafsa ändå. Sen när jag öppnat dörren går hon nöjt därifrån.Obestämd (Bilden är Stiina som är 11 år men hon tror hon är 3 år)

Ha en bra dag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-25 09:53 #1 av: nakenkatt

Va gullig Stina ser ut när hon ligger där!!!!Här har det kommit snö och är vitt på backen.Ska jobba ikväll.Tänkte ta en promenad då det verkar för halt att cykla idag.ha det bra.

Anmäl
2012-01-25 12:10 #2 av: Leffe

Har sovit med apparat som mäter min somn. Jag sov bra. Hade för en gångs skull bara rexarna i sängen. De övriga kom upp och väckte mig då och då men låg inte på sängen och sov. Nu ska jag iväg och se vad resultatet blev.

Mitt problem med apparaten var fingergrejen som mätte syremättnaden. Den satt för hårt

 

Anmäl
2012-01-25 12:12 #3 av: AlexH

God Lunch... satt uppe till 01.00 inat och färdigställde lite hundtäcken på beställning.. och fick lite hjälp av Shadow :P Han fick mig att fundera på att kanske byta branch.. kanske ska bli designer...Lampdesigner? :P :PTungan ute

 

Anmäl
2012-01-25 12:52 #4 av: Ulricah

#0 Hon är säkert bara rädd att ni ska få syrebrist därinne, omtänksam katt Flört

#3 Supersnygg lampa Tungan ute

Anmäl
2012-01-25 13:51 #5 av: MrsCecilia

#Hahha! jaha, är det så det är?!Tungan ute

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.