Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Måndag 23 januari

2012-01-23 04:49 #0 av: MonicaLagerquist

Irriterade nog kan jag inte sova.Gick och la mig vid tio och somnade ganska omgående och blev grymt besviken när jag vaknade runt tolv.Har legat kvar i sängen och lyssnat på en bok men att sova går bara inte.Nu tänkte jag surfa en stund och se om det dyker upp något mer sovtåg eller om man ska anse att det är måndag och ny vecka.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-01-23 06:12 #1 av: nakenkatt

TS usch va jobbigt när man ej kan sova.Du får försöka gå och lägga dig en stund på dagen om det går.Strax ska jag åka och jobba.

Anmäl
2012-01-23 06:43 #2 av: MyTwiggs

God morgon... eller nåt... Jag har inte heller sovit så bra. Jag är lite förstörd av olika anledningar, så jag vet inte vad det ska bli av den här dagen mer än att jag åker till jobbet om en timme...

Anmäl
2012-01-23 06:43 #3 av: MrsCecilia

Har oxå sovit dåligt, maken har snarkat och katterna tjoat.

Ny arbetsvecka och det är snart dags att gå till jobbet.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-23 11:43 #4 av: EvaG

Jag har sovit gott. Somnade på en gång när jag gick och la mig efter nattens arbete. Nyss uppstigen, men skulle vilja sova en stund till. Nu ska jag göra i ordning ett par ostsmörgåsar ocg en kopp te innan dagens strapatser börjar och som avslutas med ett nytt arbetspass. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-01-23 19:32 #5 av: noir

Jag har drömmt mardrömmar från och till i natt. Se börjat bli jätte känslig med vad jag gör innan jag ska sova, igår såg vi 9h (soff mys med katter) av en skräck serie med spöken. Älskar skräck och blir inte rädd när jag väl kilar men i drömmar blir jag tydligen numera rädd??

Annars idag så Dobby åkt till veterinärn. Han har fetsvans plus varböld så det gjordes rent. Har nu en katt som har ont i sin svans och jag måste tvätta rent och hålla det fint så var fickorna får läka inne från och ut. Vet inte hur det ska gå till. Stackars liten :(

Anmäl
2012-01-23 19:48 #6 av: MrsCecilia

#5 ohh, en självsfrände:) Jag älskar oxå skräck! Glad Vilken serie såg ni?

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.