2012-01-19 00:49 #0 av: EvaG

Många kommer väl ihåg det gamla titelkattsalbumet där dåvarande sajtvärden la in katterna allt eftersom ni skickade bilder och uppgifter till honom. Albumet låg på ett webbhotell då.

Nu har vi fått ett titelkattsalbum här på iFokus av iFokus-teamet. Albumet ligger inte öppet i nätverket utan ni hittar det bara den här vägen. Däremot kan jag tipsa om att om ni blir medlemmar på albumsajten hamnar den till höger bland era övriga sajter.

Det nya är att ni själva kan lägga in era titelkatter och era katter som tagit andra utmärkelser på utställningar. Självklart handlar det bara om Cornish Rex. All onödig text tas bort. Det är ju ett "album". Kommentarer och sådant skrivs här på Cornish Rex iFokus. Det finns en speciell grupp för det.

Gamla Cornishar som inte längre finns eller har slutat tävlat får också läggas in i albumet. Kan du inte göra stor bild utan bara det lilla "frimärket" så fixar vi det så fort vi ser att bilden finns. Alla trådar i albumet finns så det är bara att fortsätta i respektive tråd och bygga på precis som när vi gör inlägg här. Hittar du inte tråden för din organisation så scrolla ned en bit och tryck på den grupp som är din organisation.

Varsågoda att visa upp era utställningskatter i Titelkattsalbumet. Du som inte har en jkatt som tävlar är välkommen in också och titta på alla fina bilder

TITELKATTSALBUMET