Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Nu känns det hoppfullt

2012-01-18 17:18 #0 av: flis

Idag var vi till  hudmottagning med Leia angående hennes klåda. Det är atopiskt eksem hon har så nu ska hon äta Atopica vet. Med lite tur försvinner kanske klådan om några veckor.

Fick också rådet att ge henne allt det jag försökt undvika. Tonfisk i olja, sardiner och annan mat som är fet och innehåller omega 3 fetter. Har tidigare köpt dyr olja som ingen av katterna vill ha. Får nog ta en slurk av den själv. Skrattande

Enda stället man kan se att det är en rex är benen, där finns lite lockar, men hon är lika söt för det.

Har försökt bada henne några gånger i allergishampo men det är ingen höjdare, blev glad när den här veterinären sa att jag kan skippa det. Det skapar stress och av stress kan klådan förvärras. Det kändes som att hon visste vad hon pratade om.

Förresten, ska testa shampot ikväll, även om det inte duger till katten kanske jag får en riktig festkalufs. Flört

 

Anmäl
2012-01-18 20:11 #1 av: EvaG

Hoppas det fungerar.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-01-18 20:33 #2 av: MrsCecilia

Hoppas hon blir frisk och kry, du får ta en före och efterbild ch lägga här så kan följa utvecklingen Glad

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.