Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

14 Januari

2012-01-14 16:25 #0 av: MrsCecilia

Mörkt, kallt och blåst. Men vi har trotsat vädret och tagit oss en promenad, efter den supergoda lunchen i Kista (ny restuarang). Alla katter sover mest och har röstat att vi måste skaffa en kamin. Vi får väl se:)

I kväll blir det film och popcorn med kompisar...

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-14 17:02 #1 av: Eine

God eftermiddag.Lugn dag.Liten utflykt för att vaccinera några katter bara,så hem igen.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-01-14 17:35 #2 av: lockar

Har tagit bort alla julsakerna idag. Det blir faktiskt ljusare när man tar bort granen.

Skiftande väder.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.