Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Billigast blodgruppering?

2012-01-14 09:04 #0 av: MagicPaws

Vars gör man detta? och då menar jag gentestar med salivprov då det är kattungar det gäller.

Anmäl
2012-01-14 14:35 #1 av: Eine

genoscoper,dit skickar jag svabbprover.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-01-16 08:43 #2 av: nakenkatt

och jag gör samma sak som eine,smidigt,svaret kommer ganska snart om man uppger sin mailadress,som mail.

Anmäl
2012-01-16 13:52 #3 av: AlexH

jag funderade på att skicka till UC davies eller till Genoscoper... men så funderade jag.. får man reda på "bara" om katten är A eller B med dna.. eller får man även veta om en A katt är bärare av B med DNA?

Jag måste ändå testa för Felv och fiv, så jag kör det old fashion blodprov endå.. till Genoscoper så kollar de allt på en gång..

UC Davies tar 40 USD för provet...(ca 292 sek)

Genoscoper tar 35 EUR för dna prov (ca 324 sek)

tar man med blod , blodgrupp på felv/fiv så kostar det tillsammans på genoscoper 50 EUR (ca 463 sek) då tillkommer ju blodprovet förståss.. fast det måste man ju göra endå för att få felv/fiv..

Anmäl
2012-01-16 14:09 #4 av: MagicPaws

Alex: Tar man dna blodgruppering så får man veta även vad de bär på.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.