Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Kattmat, sand och tillbehör, böcker

Torrfoder

2012-01-12 19:41 #0 av: GunillaE

Är det någon som har erfarenhet av torrfodret JAMES WELL BE LOVED, är det ett bra foder? Hur stor är förpackningarna och pris? Tacksam för svar

Anmäl
2012-01-12 21:13 #1 av: MyTwiggs

Mina katter fick lite dåliga pälsar av det, men jag har hört många som har gillat det. Jag tycker visserligen att den dålig päls är allt som inte är perfekt. Flört

Anmäl
2012-01-14 11:10 #2 av: noir

Min hona kräktes och måde väldigt dåligt när hon kom till oss. Bytte till james wellbeloved kalkon och hon började må bra ganska snart. Jag tyckte om fodret men har valt att byta till Orijen. Mina katter äter inte torrfoder som huvudkost heller. Utan får i foderkulor och så när man ska vara borta längre tid.

Anmäl
2012-01-14 12:27 #3 av: Ulricah

Min katter äter JW och trivs utmärkt med det. Jag anser att det är ett bra foder även om jag tycker att det är lite mycket ris i det egentligen. Allergenfritt, bra för känsliga katter och uppenbarligen välsmakande. Har testat alla smaker utom fisk som jag undviker att ge till mina katter.

Ena katten är lite för rund, och hon vägrar äta nåt annat än torrfoder så jag testade ett foder med mindre kolhydrater (Porta 21) men det tålde hon inte så vi gick tillbaka till JW.

Vill nog egentligen fortfarande hitta ett foder med mindre kolhydrater och mer protein men eftersom det gick dåligt med förra testet så tar vi det lite lungt och kör med det som funkar ett tag nu.

Vad gäller förpackning och priser så finns de i 2, 5 10 kg, i 4 smaker. Billigast är naturligtvis att köpa storpack (10 kg). Vi köper oftast från Zooplus i Tyskland, billigt, snabbt, leverans fram till dörren, 2x10 kg för ca 100 euro och fri frakt. Annars kan du kolla tex Foderbilen.

Anmäl
2012-01-14 19:21 #4 av: GunillaE

Tack för tipsen!

Jag skall köpa hem av fodret och se hur katterna mår på det. Det är ju ett komplement till våtfodret och hemlagad mat, det är inte enbart torrfoder katterna får. Hoppas att de skall fungera bra med JW, väl värt ett försök i alla fall.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.