Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

AMMA SÖKES-nära Växjö, 1 unge

2012-01-10 17:44 #0 av: Success

Läs mer om den tråkiga historien här: http://kattforum.se/viewtopic.php?f=6&t=208973
Amma sökes som längst 15 mil från Växjö. Jag vet inte hur gamla ungar amman kan ha som äldst och tar gärna emot tips om det.
Som det står i den ovan nämnda tråden handlar det om en kattunge vars mamma har kejsarsnittats och mamman har ingen mjölk samt bryr sig stundvis inte om ungen. Den föddes sent på kvällen 7/1. Tar också gärna emot tips på katter ni vet har ungar som är ungefär lika gamla, även om ni inte vet om ägaren till katten tillåter att min kattunge växer upp där. (Jag kan ju alltid ringa och fråga - det skadar inte)
Tack på förhand.

Anmäl
2012-01-10 18:11 #1 av: Eine

När jag läst i tråden verkar det ju som att mamman tagit honom till sig? Väg ungen före och efter den fått tillägg,så kan du kolla hur mycket han får från mamman.Du kan också prova med att klämma fram en droppe mjölk från en spene.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-01-10 18:36 #2 av: Success

Ja, det går lite bättre nu. Men mjölk har hon absolut inte. Har försökt massera och klämma men det finns ingen mjölk alls. Och det känns som att det är bättre att han får komma till en fostermamma om jag hittar någon.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.