Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Lördag 7/1

2012-01-07 09:55 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Det paras för fullt i parningsrummet och jag hoppas att Nakenkatt har det betydligt varmare än vad vi har det idag.

Ute är det -9 och i köket är det +17.8.

Ska väl pyssla lite hemma vid.

Imorgon hämtar hjag hem två katter.Meningen var ju att Q skulle komma hem i början på februari och få kullen här hemma.Men eftersom att Qs husse och matte nu går skilda vägar tar jag hem katterna redan nu så att det underlättar lite för dem.

Just nu ser det ut som om Ida kommer att behålla lägenheten och dela den med en kattallergisk kompis så då får vi hoppas på att olle får en lägenhet snart så att han kan ta hem katterna efter det att qs kattungar har flyttat.Annrs så får vi väl lösa det på något sett.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-01-07 12:30 #1 av: AnneAlva

Seg i kroppen efter gårdagens äventyr i Leksandsklacken i Gränby ishall där Almtuna tog emot Leksand. Men roligt var det! Och rätt lag vann. (Leksand alltså!) Skrattande

Dagen bjuder på lite brädspel i goda vänners lag och senare ikväll blir det fajitas och Gladiatorerna på tv:n, en bra dag med andra ord. Glad

Anmäl
2012-01-07 14:11 #2 av: MrsCecilia

Ungefär samma temp här som hos TS.

Har varit med Greta till veterinären, även hon hade urinvägsinfektion och högt ph...Märkligt, vad har katterna varit med om innan vi fick dem??

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-07 14:38 #3 av: noir

#1 Fajitas! jag kommer över!

#2 Jadu det kan man undra, Jag undrar hur Zaffie verkligen hade det hos sin förra familj.
Men tanke på dinas UVI så kanske det inte har varit så bra alls, kanske dåligt med vätska, mycket torrfoder och dåliga kattlådor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.