Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

6 januari

2012-01-06 08:34 #0 av: Leffe

Om en timme är det dags att åter åka till husdjursmässan. I går var skogisen Tina med och charmade barnen totalt. Det blir hon idag också. Själv märkte jag att det blev alldeles för lång dag och krafterna var slut efter drygt halva dagen. Ska börja med något konstigt som heter Aloe Vera. Köpte sådant på mässan

Sköt om er

Anmäl
2012-01-06 08:35 #1 av: Farwuq

God morgon Leffe, och ni andra.

Glad

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2012-01-06 09:11 #2 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Sitter och väntar på att Nakenkatt med man ska dyka upp.Deras Meliss ska fira kärlekssemesrer medans de är på semester.De lämnar henne när de far till Arlanda och hämtar upp henne om en vecka när de far hem igen.Nu när Meliss inte blev dräktig får man väl vara nöjd att hon kom igång med löpet i förrgår och inte imorgon när de redan farit.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-01-06 09:24 #3 av: MrsCecilia

I dag far dalakompisen hem, kommer att bli tomt. I övrigt hoppas jag på en lugn dag med en promenad i solen.

Lycka till idag Leffe!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-06 17:19 #4 av: [Wideudde]

Leffe, Aloe vera är en guda gåva, funkar på det metsa - både invändigt och utvändigt! dricka det går lika bra som att ha på sår! Fantastiskt växt det där!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.