Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

glukosamin till katt?

2012-01-05 10:47 #0 av: Avots

Är det någon som vet någon bra sorts glukosamin att ge en stel gammal katt? Eller något annat bra för gamla stela kattleder.

Anmäl
2012-01-05 10:58 #1 av: AlexH

tror att du kan göpa det i pulverform på apoteket/hälsokosten... alt att den finns i tablett kaplsar som man kan dela på och hälla ut inehållet över maten.. det ska nog blandas in i maten om du ska få i katten det...

 

vet att flera använder det på hundar som är stela...

Anmäl
2012-01-05 14:18 #2 av: Spotless

Mammas Ronya äter Seraquin, hon knaprar villigt i sig tabletterna själv, de små 800 mg, avsedda till små hundar och katter. Ronya är en balines.

Elsa äter också Seraquin sedan en tid, men hon hon är en dalmatiner ♥ och de äter ju allt. Skrattande

Anmäl
2012-01-05 18:05 #3 av: Dragonrebell

Finns något att köpa hos veterinären med. Kommer tyvärr inte ihåg vad de heterObestämd. Men det är glucosamin i tabletter i form av en fisk.

 

Anmäl
2012-01-06 10:59 #4 av: Avots

Tack för svaren jag skal vidarebefordra dem till min vän med den stela katten.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.