Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God förmiddag 4 Januari

2012-01-04 10:55 #0 av: MrsCecilia

Idag så kommer besök från dalarna och ska bo hos oss, första gången någon sover över sen katterna flyttade in i höstas. Spännande att se hur det går.

I morgon ska vi gå på husdjursmässan..Skönt med semester:)

Söderhavsön kom från Zooplus och är mkt populär...

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-01-04 11:07 #1 av: noir

Vilken härlig! Nu ser ju inte snörerna så långa ut, finns ju viss risk att katter kan fastna och hänga sig, så man ska vara uppmärksam på det. Villket du kanske redan visste. Jag har svårt att ha sånna här hemma inte för att dom hänger sig utan sookie tuggar av allt med snören och äter upp. :(

Idag blir det stora städdagen! Alla kläder ifrån min sambos klädhög som är blandat med saker som ska slängas och lägga undan ska bli mindre kul att gå igenom idag. Kommer aldrig hinna tvätta bort allt innan imorgon men det blir till att sortera och tvätta så fort man får en tid.

Anmäl
2012-01-04 11:15 #2 av: Ulricah

Fy vad trött jag är, det har stormat här i natt så hela huset har skakat och jag har knappt sovit alls.

Blir nog en slö dag idag Glad

Anmäl
2012-01-04 12:07 #3 av: Leffe

Ska snart till husdjursmässan för att kolla vår klubbs monter. Det regnar ute och det är i januari.

Sköt om er

Anmäl
2012-01-04 13:08 #4 av: MonicaLagerquist

God mitt på dagen!
Fick just ett trevligt samtal från en glad dotter.Hon och vi ska imorgon fara till Hågadalen för att titta på ett litet litet hus som hon kan få hyra.Inflyttning redan 1 februari.

Lite dyrare än vad hon tänkt men det är svårt med bostad i Uppsala så 300 över budget får lov att fixa sig på något sätt.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.